Qytetet italiane ku jetojne me shume shqiptare

Cilat jane qytetet italiane ku jetojne me shume shqiptare. Klasifikimi i qyteteve dhe Rajoneve me me shume shqiptare ne itali.

Renditja e shqiptareve ne Itali sipas vitit 2012.

albanesi in italiaalb

Posted in: Aktuale